Η δύναμη της αγάπης

Στο γυμνάσιο είχαμε έναν φυσικό, ούτε το όνομά του δε θέλω να θυμάμαι. Το στόμα του ήταν παραμορφωμένο απ’ την ξυνίλα. Ήταν ο φόβος κι ο τρόμος της τάξης. Κανονικά δε θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να έρχεται σ’ επαφή με νέους ανθρώπους μέσα σε μια τάξη. Να το πω με απλά λόγια; Δεν αγαπούσε ούτε αυτό που έκανε, ούτε κι εμάς. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Αμφιβάλω αν κάποιος απ’ τους συμμαθητές μου έγινε στη συνέχεια φυσικός. Αφιερώστε τα επόμενα 12 λεπτά σας για να δείτε το παρακάτω βίντεο και να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η αγάπη σε ό,τι κι κάνουμε. Ο κύριος Ράιτ δεν είναι μόνο ένας εμπνευσμένος δάσκαλος κι ένας καλός πατέρας, είναι ένας άνθρωπος με αγάπη στην καρδιά του. Με αυτό το βίντεο σας εύχομαι καλή χρονιά. Με αγάπη.

3 Comments

  1. Γεια σου Μανώλη και καλή χρονιά!

    Eίναι εξαιρετικό το παράδειγμα και αρκούντως εμψυχωτικό μέσα στην μαυρίλα των καιρών.

    Μπορεί να φθάσαμε… να κλονίζονται από ασιτία στα σχολεία μικροί μαθητές, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που μας υπενθυμίζουν από ποια όνειρα είμαστε φτιαγμένοι. Σαν τον κύριο Ράιτ, αλλά και σαν τον φιλόλογο καθηγητή, τον οποίο έχω υπόψιν στο 5ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης, που κάθεται μετά τη βάρδια του και κάνει φροντιστήριο σε μαθητές που δεν έχουν πια οι γονείς τους να πληρώσουν «δίδακτρα έξω».

    Και ευτυχώς που δεν είναι ούτε ένας, ούτε μόνος του αυτός ο καθηγητής…

    Τα σέβη μου.

Σχόλια

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.