Περιεχόμενα του δεύτερου τεύχους, που κυκλοφορεί από 26 Φλεβάρη στα περίπτερα.
Μια οργισμένη άποψη για τα γεγονότα: o Rowan Thorpe εξοργίζεται με τους κάθε λογής θερμοκέφαλους του Δεκέμβρη του ‘08.
Κόκα-Κόλα και ευεξία: Ο Σήφης Αργυράκης αναρωτιέται γιατί η Κόκα-Κόλα υποστηρίζει προγράμματα για την υγεία και την ευεξία του πληθυσμού.
Η μαμά ξέρει ποιό είναι το καλύτερο για ’σένα: Η Κατερίνα Τσάκου συνειδητοποιεί ποιός κακομαθαίνει τους νέους άνδρες αυτής της χώρας.
Σάκος του μποξ: Η G700 περιγράφει και προτείνει λύσεις για τα εργασιακά προβλήματα των νέων.
Ντιβιντί Κοντρόλ: Ο Old-boy γράφει για τη σχέση αλήθειας-ψεύδους στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σάμσα ανορεκτικός: Η Δήμητρα Μήτκα με αφετηρία έναν ήρωα του Κάφκα, αναλύει το δίπολο ανορεξίας βουλιμίας.
Ανοιχτή επιστολή: Ο Πάνος Κάλαρης απευθύνεται στον Πρωθυπουργό με αφορμή το ΠΙΚΠΑ της Βούλας και τα επιχειρηματικά σχέδια για αυτό.
Ένας Μπάνκσυ δε φέρνει την άνοιξη: Η Niemandsrose στέλνει ανταπόκριση από το Λονδίνο της αστυνομοκρατίας.
Κρατική Διαφήμιση, το Μεγάλο Φαγοπότι: Ο Θανάσης Αντωνίου γράφει για τις συναλλαγές που γίνονται με πρόσχημα τη διαφήμιση του δημοσίου.
facebook.com: Μετέωροι στον ιστό της κοινωνικής δικτύωσης: Η Γεωργία Οικονομοπούλου αποκαλύπτει τους κινδύνους που βρίσκονται στα ψιλά γράμματα της νέας φρενίτιδας που ονομάζεται facebook.
«Στις ταινίες καταστροφής ο πρόεδρος είναι πάντα μαύρος»: Ο Κωνσταντίνος Τζαμιώτης διαπιστώνει ότι το «χρώμα» δεν αλλάζει το κυρίαρχο αμερικανικό δόγμα.
Υπόθεση λερωμένα χέρια: νομιμοποιώντας τη διαφθορά στην Ελλάδα: Ο Μανώλης Ανδριωτάκης γράφει για την ελληνικού τύπου διαφθορά με αφετηρία το σκάνδαλο της Siemens.
Αφιέρωμα στις διαφημιστικές πινακίδες. Το α-νομικό καθεστώς των διαφημιστικών πινακίδων: Ο Κώστας Ονισένκο εξετάζει το θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων απ’ την νομική του πλευρά.
Πινακίδες πολιτικής βούλησης: Ο Μιχάλης Γουδής ερευνά την υπόθεση των διαφημιστικών πινακίδων στη Θεσσαλονίκη.
Διαλύοντας την πόλη: Ο Σταύρος Μυλωνάς γράφει για την αλοίωση της φύσης του δημόσιου χώρου και του αστικού περιβάλλοντος.
Σάο Πάολο: Απελευθερωμένη πόλη: Η Κωνσταντίνα Σταθοπούλου γράφει για την πόλη που ξήλωσε τις διαφημιστικές πινακίδες δια νόμου.
Ο Σαρκοζύ και τα ΜΜΕ: Ο Νίκος Σμυρναίος αποκαλύπτει τη στενή σχέση του Γάλλου Προέδρου με την τέταρτη εξουσία.
Αρκετά!: Η Ιωάννα Μοσχονά γράφει για το βιβλίο του John Naish, “Enough”.
Και ακόμα: πρωτότυπες εικονογραφήσεις, ειδικά φτιαγμένες για το Post-Media / Photo-Essay του Σάκη Στριτσίδη / Post-Media ART: TRADE MARKS του Μανώλη Ανδριωτάκη.