Θες να εξελιχθείς στα Social Media;

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώσαμε ένα πρωτοποριακό εργαστήριο με τον Κύρο Βογιατζόγλου. Στο εργαστήριο έρχεσαι με την ιδέα σου ή το σχέδιο σου, και λαμβάνεις όχι μόνο την καθοδήγηση των 2 εισηγητών αλλά και τη βοήθεια των υπόλοιπων μελών της ομάδας που θα έχουν φέρει κι αυτά τα δικά τους διαδικτυακά σχέδια. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχεις τη μοναδική ευκαιρία να μπολιάσεις την ιδέα σου με τη γνώση και τις προτάσεις άλλων 9 ανθρώπων.

Ας πούμε δύο παραδείγματα:

main-image

Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας στα Social Media, να συμβουλεύεις επιχειρήσεις, να αναλάβεις λογαριασμούς εταιρειών. Γνωρίζεις αρκετά πράγματα, ίσως έχεις παρακολουθήσει και κάποιο σεμινάριο, αλλά θέλεις να βάλεις μια τάξη στις γνώσεις σου, και να αποκομίσεις διδακτικές εμπειρίες. Ταυτόχρονα, θέλεις να δικτυωθείς με ανθρώπους του συγκεκριμένου χώρου και να μάθεις στην πράξη τί χρειάζεσαι για να κάνεις αυτό που θέλεις.

Στο Creative Social Media Workshop έχεις την ευκαιρία να τα κάνεις όλα αυτά, συμμετέχοντας στην ομάδα.

Φέρνεις το αίτημά σου (θέλω να γίνω social media manager) και τόσο οι 2 καθοδηγητές όσο και τα υπόλοιπα μέλη του εργαστηρίου συνεργάζονται προκειμένου να το εμπλουτίσεις, να το οργανώσεις, να το εξελίξεις.

Άλλο παράδειγμα:

Θέλεις να κάνεις ένα e-shop, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σου λείπουν οι εξειδικευμένες γνώσεις, και δεν αντέχεις οικονομικά να αναθέσεις την προώθηση του διαδικτυακού σου καταστήματος σε μια εταιρεία. Δε θα έλεγες όχι να ανέθετες τη δουλειά σε κάποιον που θα γνώριζες καλά. Και θα σου έδινε μεγάλη ασφάλεια αν γνώριζες ακτιβώς σε τί συνίσταται αυτή η εργασία.

Στο εργαστήριο όλα αυτά θα γίνουν, διότι αυτό το εργαστήριο προσαρμόζει την ύλη του πάνω στις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός.

Αν έχεις κάποια ιδέα ή κάποιο σχέδιο στο νου σου μη διστάσεις να ρωτήσεις. Αξιολογούμε τις προτάσεις βάσει της ποιότητάς τους, καθώς και της συμβατότητάς τους με εκείνες των άλλων συμμετεχόντων.

Σχόλια

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.