Μια πλατφόρμα ανάδειξης ιδεών κι ανθρώπων

gtv_logo_final_1Μας ρωτούν τί είναι το GarageTV. Κι εμείς απαντάμε, κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να βγει στον αέρα γιατί το GarageTV δεν θα είναι ένα μόνο πράγμα. Αν θέλεις να είσαι στους πρώτους που θα πάρουν μια εικόνα του, πήγαινε εδώ και δώσε το email σου.

Σήμερα όμως θα σου πούμε κάτι πολύ βασικό που αφορά το GarageTV. Το GarageTV θα είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης ιδεών και ανθρώπων. Μια πλατφόρμα γνώσης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας κι εκπαίδευσης όπου καθένας θα μπορεί να αυτοπροταθεί, να δημιουργήσει και να κριθεί. Μια πλατφόρμα με κριτήρια ποιότητας και συστήματα επιβράβευσης.

Εμείς στο GarageTV θεωρούμε ότι τα Μέσα διέρχονται μια φοβερή κρίση. Σε μεγάλο βαθμό είναι αναξιόπιστα, εστιάζουν στα προβλήματα, διαστρεβλώνουν τα γεγονότα προκειμένου να προωθήσουν την ατζέντα τους και αναδεικνύουν προσωπικότητες που φτιάχνουν στρεβλά πρότυπα. Τα παραδοσικά Μέσα, αλλά και πολλά νέα Μέσα, αναπαράγουν τα προβλήματα και συχνά προβάλλουν την χειρότερη πλευρά των ανθρώπων. Η προοπτική τους είναι στενή κι αρνητική. Ο τρόπος που επιλέγουν τα πρόσωπα και τις ιδέες είναι στρεβλός κι αναξιοκρατικός. Γι’ αυτό εμείς, η ομάδα του GarageTV σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Γι’ αυτό δημιουργούμε μια πλατφόρμα όπου καθένας θα μπορεί να προτείνει ιδέες και πρόσωπα, να εμπνεύσει, να λειτουργήσει ως παράδειγμα.

Ουσιαστικά επινοούμε και βάζουμε σε λειτουργία έναν μηχανισμό ανάδειξης λύσεων και προσωπικοτήτων. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι ανάγκη να γίνει επειγόντως κι έχει νόημα ειδικά στην εποχή που ζούμε. Και το κάνουμε με μεράκι, όρεξη και πίστη. Σ’ αυτό το ταξίδι σε θέλουμε κοντά μας.

Η ομάδα του GarageTV

Σχόλια

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.